MIT campus

More
14 years 9 months ago #853 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- A ház indít egy kis nyomozó képzést, ha valaki krimiben akarna szeretni, vagy csak gy?jti a papírokat, akkor jó lehet jelentkezni. PROFI nyomozókat hívtunk, akik sokat segíthetnek.

- A másik féle jelentkezés meg ugye tárgyfelvételhez... Bár le merem fogadni, hogy az egyetemr?l csak Sev... Keisinger professzor fogja értékelni a korai toborzási ötletemet.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #854 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Van is amit nyomoztok, meg a lapon kívül kell valami referencia?" kérdezi Catherine.

-"Azt hittem ez nem ilyen jelleg? összejövetel. Ha tudom, akkor én is egy paksamétával készülök." lép oda hozzátok egy vörös hajú lány. "Kés?bb komolyabb részletekbe is beavathatnál, ha gondolod. Ha van valami ügyetek is amin dolgoztok és nem csak a szimatok munkáját elemzitek, akkor akár még fogadnék is veled, hogy el?bb derítjük föl, mint ti. Miel?tt nekem is osztasz egy toborzólapot, NEM fogom aláírni. Nem miattad, nem személyes okokból, de nem fogom. Remélem ezért még nincs harag. Egyébként Laura Klein." nyújt kezet.

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #857 by TheElf
Kezet fogok vele, bemutatkozom

- Miért ne lenne min nyomozni... 169 oldalú térbeli csillagoktól kezdve, furcsa id?pontokban jelentkez? haláleseteken át sokminden. De ugye csapaton belül lesz több az adat.

Laura felé nézve: - Esetleg már elkötelezett vagy?

Ha nem sokat tud a képzésr?l, és arról, hogy ki is tartja nem sok más ok lehet az aláírás mell?zésére, de azért illik megkérdezni, nem csak feltételezni. Persze meg lehet nézni mi van róla online

- Amúgy nem [i:3ely9nvz]ilyen buli[/i:3ely9nvz], de sok olyanról beszélgetünk ami érdekel minket. Mivel az utóbbi id?ben divat a lányok riogatása, gondoltam szóba jön az ügy amit megpiszkáltunk, aminek megpiszkálása a nyomozó kurzushoz vezetett. Egy [i:3ely9nvz]megjósolható[/i:3ely9nvz] beszélgetésre pedig te is készülnél. A jelentkezés meg egy kicsit sz?rés is, hiszen[i:3ely9nvz] pont a háttérzaj okán[/i:3ely9nvz] nem riogatnák senkit sem feleslegesen. Aki pedig nyomozó, és a múlt, s jelen mágikus ügyeit derítené ki, azt viszont nem kell távol tartani a tényekt?l.

More
14 years 9 months ago #858 by Nyarlathotep
-"Mondjuk úgy, hogy magánvállalkozás, lesz majd valamikor. Te el vagy kötelezve vagy azt szeretnéd, hogy mi is hozzád legyek? Néhány furcsa csillag sokmindent jelenthet, és gyanítom így nem fogom sehol sem megtalálni semmilyen nyilvántartásban, én pedig nem betör?, dekás vagy ninja akarok lenni, csak kicsit körülnézni és talán ha szerencsém van..." ekkor elharapja mondandóját. "Áhh, messze van ez még."

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #859 by TheElf
- A tanfolyam nem jelent elkötelezettséget feltétlenül, sok együttm?köd? van, ha nem így lenne nem kínálnám. S ne feledd, ha tudod milyen ügyben milyen alakzat t?nt fel, az már több mint amit a hivatalos nyomozók tudnak. Hiszen elmondtam, hogy a lányokat rémisztget? fiúk története. Úgy gondolod ez kevés lesz? Tessék, még egy apró információ: Az ügyön dolgozó nyomozó furcsa körülmények között elhalálozott. A halála pedig egy különös mintába illett bele véletlenül.

More
14 years 9 months ago #860 by Nyarlathotep
-"Ennyi elég is lesz. A tanfolyamot pedig nem kell föltétlenül elvégezzem, hacsak nem több éves és nem kapok mondjuk egy m?ködési engedélyt a végén, amit kétlek. De azért ha utójelentkezés van, akkor majd amikor indul pár el?adás után majd meglátom. Ha jó, akkor ott leszek. Most viszont nekem ennyi elég a munkából. Egész évben dolgozni fogok, akárcsak te, és a többiek, ez pedig egy évben csak egyszer van."

Csapat riadó!

Time to create page: 0.229 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.