- Thank you received: 0
MIT campus
- A másik féle jelentkezés meg ugye tárgyfelvételhez... Bár le merem fogadni, hogy az egyetemr?l csak Sev... Keisinger professzor fogja értékelni a korai toborzási ötletemet.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Azt hittem ez nem ilyen jelleg? összejövetel. Ha tudom, akkor én is egy paksamétával készülök." lép oda hozzátok egy vörös hajú lány. "Kés?bb komolyabb részletekbe is beavathatnál, ha gondolod. Ha van valami ügyetek is amin dolgoztok és nem csak a szimatok munkáját elemzitek, akkor akár még fogadnék is veled, hogy el?bb derítjük föl, mint ti. Miel?tt nekem is osztasz egy toborzólapot, NEM fogom aláírni. Nem miattad, nem személyes okokból, de nem fogom. Remélem ezért még nincs harag. Egyébként Laura Klein." nyújt kezet.
Csapat riadó!
- Miért ne lenne min nyomozni... 169 oldalú térbeli csillagoktól kezdve, furcsa id?pontokban jelentkez? haláleseteken át sokminden. De ugye csapaton belül lesz több az adat.
Laura felé nézve: - Esetleg már elkötelezett vagy?
Ha nem sokat tud a képzésr?l, és arról, hogy ki is tartja nem sok más ok lehet az aláírás mell?zésére, de azért illik megkérdezni, nem csak feltételezni. Persze meg lehet nézni mi van róla online
- Amúgy nem [i:3ely9nvz]ilyen buli[/i:3ely9nvz], de sok olyanról beszélgetünk ami érdekel minket. Mivel az utóbbi id?ben divat a lányok riogatása, gondoltam szóba jön az ügy amit megpiszkáltunk, aminek megpiszkálása a nyomozó kurzushoz vezetett. Egy [i:3ely9nvz]megjósolható[/i:3ely9nvz] beszélgetésre pedig te is készülnél. A jelentkezés meg egy kicsit sz?rés is, hiszen[i:3ely9nvz] pont a háttérzaj okán[/i:3ely9nvz] nem riogatnák senkit sem feleslegesen. Aki pedig nyomozó, és a múlt, s jelen mágikus ügyeit derítené ki, azt viszont nem kell távol tartani a tényekt?l.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Renton Bandái
- Bemesélés 1. rész - A banda klubházában
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?